Ubud moderne villa met uitzicht over rijstvelden


Ubud onroerend goed te koop

ubud villa te koop

Prijs : 465.000 USD (leasehold)

Prijs : 725.000 USD (freehold)


Ubud villa te koop

Deze moderne villa is een aangename mix tussen modern, gecombineerd met veel hout. Het geheel voelt komt prettig over en niet te steriel wat je soms bij hele moderne villa ziet. Daarnaast beschikt de villa over grote glazen ramen en schuifdeuren, waardoor volop licht de woonruimtes binnen stromen wat het geheel ruimtelijk en licht maakt.

 

In de zuidelijke plaatsen worden villas vaak op hele kleine landstukken gebouwd. Hier hebben we eindelijk weer eens een villa die op een ruim stuk land gebouwd is. Het gevolg is dan ook dat u een ruime tuin heeft die aan een kant grenst aan de rijstvelden. 

 

Laten we beginnen bij de villa.

De villa heeft een grote woonkamer met in een hoek een ruim opgezette moderne keuken. De keuken heeft een groot panorama raam waardoor u tijdens het koken kunt genieten van de mooie rustieke omgeving. Een kook eiland is aanwezig inclusief een paar barkrukken. Uw gasten kunnen direct uw kookkunsten aanschouwen en daarna kunt u uw gemaakt maaltijden direct hier nuttigen. Natuurlijk is er ook een normale eettafel aanwezig in deze woonruimte.

Ubud villa te koop

Vanuit de woonkamer kunnen we de eerste slaapkamer betreden. Deze woonkamer heeft een eigen inloop kleding kast. Daarnaast is er een aparte ruimte gemaakt die prima dienst kan doen als kantoor. De badkamer in deze slaapkamer is een eye-catcher. Ook hier vindt u grote glazen ramen die uitzicht bieden over de rijstvelden. Relax in uw ligbad en laat de omgeving op u inwerken. 

 

Centraal in de villa bevindt zicht de 2e slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over een eigen inloopkast en badkamer.

 

Aan de andere kant van de villa kunt u de 3e slaapkamer betreden. De eerste slaapkamer heeft al een hele grote afmeting, deze slaapkamer is nog een stuk groter. De afmeting heeft meer weg van een suite. Daarnaast heeft deze slaapkamer ook weer de beschikking over een eigen inloopkast en als extra een ruimte die als entertain ruimte of kantoor dienst kan doen. 

 

Alle ruimtes kunnen bereikt worden via een overdekt terras. Dit zorgt er voor dat u ook tijdens regenachtige dagen droog naar de overige kamers kunt lopen. Op dit overdekte terras bevindt een gasten toilet.

Ubud onroerend goed te koop

Tot zo ver de villa. In de tuin vindt u een groot lang zwembad. Een zwembad waar het echt mogelijk is om baantjes te trekken. Mocht u daar geen zin in hebben, dan kunt u relaxen in de ligstoelen die in het ondiepe gedeelte van het zwembad staan.

Naast het zwembad staat een grote gazebo. Deze plek is opgevuld met een extra zithoek. Geniet hier met familie en vrienden van de zwoele tropische avonden.

 

De villa heeft de beschikking over een parkeerplaats voor enkele motoren. Het is niet mogelijk de villa met een auto te benaderen. Zoals vaak in de omgiving van Ubud, is de toegangsweg naar de villa enkel geschikt om te voet of per motor te benaderen. 

 

De villa bevindt zich ten zuid-oosten van Ubud. Met een motor bent u echter binnen enkele minuten in het centrum van Ubud. Ook in de nabijheid van de villa kunt u verschillende eetgelegenheden vinden. INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Ubud property for sale

Ubud onroerend goed te koop
Locatie Peliatan 
Eigendoms titel               Leasehold / freehold
Lease termijn 25 jaar
Land oppervlak 712 m2
Woon oppervlak 352 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Air-Conditioners        Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
Sat TV Ja
Parkeerplaats Ja, alleen voor motoren
Opslagruimte Ja
Toegangsweg PriveInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.