Nieuwbouw joglo villa te koop ten noorden van Ubud


Ubud villa te koop

tegallalang villa te koop

Prijs : 549.000 eur


Ubud villa te koop

Originele joglo villa's zijn over het algemeen donker. Dat het ook anders kan, toont dit ontwerp van deze nieuwbouw joglo villa. In dit geval wordt er gebruikgemaakt van traditionele elementen zoals de houten constructie in de woonkamer en het ontwerp van het dak, elementen waarin het idee van een joglo terugkomt. Het geheel zal resulteren in een moderne villa waarbij rekening is gehouden met veel lichtinval. Oud ontmoet nieuw.

 

Bent u een levensgenieter en bent u op zoek naar een luxe villa? Dan moet u zeker verder lezen. Deze villa heeft zoveel te bieden. Het eindresultaat zal een droomvilla opleveren.

 

U betreedt de villa via een 20 meter lange eigen toegangsweg. 

Ubud onroerend goed te koop

Op deze weg kunnen uw gasten hun auto parkeren. Uw eigen auto en motor kunt u onder de carport stallen.

 

Betreden we de villa, dan staan we direct in de woonkamer. Deze 10 x 10 meter grote woonkamer heeft verschillende ruimtes, zoals in het midden het zitgedeelte, een eettafel, een hoek waar u een goed boek kunt lezen en een ruimte waar u naar uw muziek kunt luisteren. Heeft u een hekel aan een tv in uw woonkamer, dan heeft u bij deze villa daar geen last van. De 45 inch tv wordt in de grond verzonken en komt enkel tevoorschijn door een druk op de knop van de afstandsbediening. De teakmeubelen in deze woonkamer zijn allemaal op maat gemaakt. 

Ubud villa te koop

De keuken is ruim opgezet en heeft een kookeiland. De keuken wordt ingericht met Electrolux-apparaten.

 

De villa heeft de beschikking over 3 grote slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer. Alle badkamers hebben een douche en ligbad. Open de glazen schuifdeuren in de slaapkamer en u loopt zo het gedeeltelijk overdekte terras op.

In de tuin vinden we, naast het overdekte terras, het zwembad. In het zwembad is een ondiep gedeelte waarin ligstoelen zijn verwerkt. Aan de ene kant van de tuin bevindt zich een extra overdekt gebouw dat dienst zal gaan doen als BBQ-ruimte. Hier komt een grote eettafel en er zal een inbouw-BBQ geplaatst worden.

Ubud villa te koop

Aan de andere kant in de tuin komt een verzonken extra zithoek met vuurplaats. Een perfecte plek om 's avonds met vrienden te genieten onder het genot van een glas wijn of een cocktail.

 

Houdt u van yoga? Daarvoor wordt ook een ruimte gebouwd, evenals een speciale spa-ruimte met sauna.

 

Daarnaast wordt de villa voorzien van een pantry, een ruimte bij de ingang voor de beveiliging, 3 extra opslagruimten en een ruimte voor de was. Een wasmachine wordt bij de verkoop geleverd.

Daarnaast zal de villa de beschikking krijgen over 7 airconditioners en 5 plafondventilatoren.

Speciale "black-out" gordijnen zullen ervoor zorgen dat uw slaapkamers 's avonds donker zijn. Er worden 3 boilers geleverd, elk met een capaciteit van 100 liter.

 

Vanuit de villa heeft u uitzicht op rijstvelden. Naast de villa, aan de rechterachterkant, is er uitzicht op bos. De villa is gelegen op ongeveer 7 kilometer ten noorden van het centrum van Ubud.

 

De bouw van de villa is gestart in juni 2023. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden in de zomer van 2024.


Ubud villa te koop
Ubud onroerend goed te koop
Locatie Tegallalang
Eigendoms titel   Leasehold (2050)
Optie tot verlenging 15 jaar extra
Land oppervlak 1.000 m2
Woon oppervlak 415 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 3
Badkamers 5
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 10.5 x 3.5 meter
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
Toegangsweg Prive weg
Water Eigen bron
Filter systeem Ja
Electriciteit 11.000 Watt
Parkeerplaats Carport



Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.