Te koop, bamboe huis in de buurt van Ubud


Ubud onroerend goed te koop

Nyuh Kuning bamboe huis te koop

Prijs : 125.000 USD


Te koop, Ubud onroerend goed

Is het uw droom om midden in een jungle te wonen, een te zijn met de natuur? Dan zal deze bamboo woning in de buurt van Ubud u zeker bevallen. Deze bamboo woning is omgeven door een tropisch bos. Het land eindigt bij een rivier. Ja, er bevinden zich enkele andere woningen in de directe omgeving maar door de dikke vegetatie zijn deze villas niet te onderscheiden.

 

Wat kunt verwachten van deze woning? Dit bamboo huis bestaat uit 2 verdiepingen. 

Op de begane grond vinden we de woonruimte met keuken gedeelte. Op deze verdiepingen heeft u de beschikking over 2 afgesloten kastruimtes. 

Tussen de begane grond en de eerste verdieping, halverwege de trap, bevindt zich de badkamer. Een ruim opgezette open badkamer met toilet en douche.

 

Komen we op de eerste verdiepingen, dan betreedt u het slaapgedeelte. Centraal in deze ruimte staat het bed met natuurlijk daarboven een klamboe om insecten weg te houden. Onder de dakrand zijn enkele opbergruimten gemaakt. 

Naast het huis is een kleine plunge zwembad gemaakt.

 

Voor de bamboo woning staat een bamboo boomhuis. Via een van bamboo gemaakt trap kunt u deze boomwoning betreden. Het is mogelijk om dit gedeelte als extra slaapplaats te gebruiken. Een klamboe is al aanwezig. Plaats hier een matras en u heeft een extra slaapplaats beschikbaar.

Naast de boomwoning is een gedeeltelijk open toilet en douche ruimte.

 

De woning heeft de beschikking over een kleine carport waar een paar motors geparkeert kunnen worden. Een auto kan eventueel iets verder van het land worden geparkeerd.

Te koop, Ubud woning

Er is nog ruimte op het land aanwezig om eventueel een paar extra bamboo woningen te plaatsen. De huidige eigenaar, die tevens de architect van deze bamboo woning is, heeft daar al plannen voor gemaakt.

 

De woning is gelegen in de omgeving van Nyuh Kuning, het dorp ten zuiden van Ubud. Met een motor rijdt u in ongeveer 10 minuten naar Ubud. 

 

Het dient vermeld te worden dat deze woning niet voor iedereen geschikt zal zijn. Gaat u er vanuit dat u midden in de natuur zult leven. Alle ruimtes in de woning zijn open op de 2 kasten na. Insecten vliegen dus naar binnen en naar buiten. Omdat alles open is zult u ook afhankelijk zijn van de weersinvloeden. Bij regen kan het gebeuren dat er druppels water het woon of slaapgedeelte binnen komen. Natuurlijk kunt u de rolgordijnen naar beneden doen maar dan kan het klam worden. 

Vindt u dit echter totaal geen problemen, dan zal deze woning zeker voor u geschikt zijn. 

 

Als laatste dient nog vermeld te worden dat de woning wel enig onderhoud dient te krijgen. Het dak zal in februari 2023 worden gerepareerd waar nodig. Het lekt niet in de woning maar de weersinvloeden hebben uitwerking gehad op bepaalde delen van het dak die er niet meer mooi afgewerkt uitzien.


Te koop, Ubud huis
Locatie Nyuh Kuning
Eigendoms titel Leasehold (2047)
Optie tot verlenging 20 extra jaren
Land oppervlak 800 sqm
Woon oppervlak 100 sqm
Bouwjaar 2018
Slaapkamers 1 + 1
Badkamers 2
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja, plunge bad
Tuin Ja
Terras Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Toegangsweg Prive gedeelde weg
Water Eigen bron
Electriciteit 16.500 Watt
Parkeerplaats Carport


indicatie van de locatie

in verband met privacy geven we niet de exacte locaties van de objecten die we aanbieden

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.