Aantrekkelijke 3 slaapkamer villa te koop net buiten Ubud


Villa te koop in Ubud

villa te koop in kedewatan

Prijs : 265.000 USD


Ubud villa te koop

Gezellige villa gelegen op 10 minuten rijden van het centrum van Ubud. Een leuke woning voor een gezin of een woning die eventueel verhuurd kan worden.

 

Loopt u met ons mee? Dan tonen wij u deze villa aan de hand van deze listing.

Allereerst heeft deze villa een carport voor 1 auto. Heeft u echter bezoek? Dan kan deze makkelijk de auto voor de deur parkeren.

 

We lopen de villa binnen door de Balinese deur. Via een pad met aan beide zijden een vijver betreden we de villa. We komen aan in een zeer ruime woonkamer met in de hoek de open keuken. De woonkamer heeft een hoog plafond en schuifdeuren die naar het terras leiden. Er is een gasten toilet beschikbaar die vanuit de woonkamer bereikt kan worden.

Ubud villa te koop
Ubud onroerend goed te koop

Naast de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Een slaapkamer met eveneens schuifdeuren die naar het terras leiden. Achter het bed bevindt zich de open inbouwkast.

Natuurlijk heeft de hoofd slaapkamer een eigen en-suite badkamer. Deze badkamer heeft de beschikking over een bad. Daarnaast is er een buitendouche aanwezig en een klein extra terras.

 

Vanuit het woongedeelte gaan we naar de 2 extra slaapkamers. Deze bevinden zich elk in een afzonderlijke bungalow. Deze bungalows zijn identiek aan elkaar, enkel zijn ze gespiegeld. 

In de elke bungalow vinden we een slaapkamer met veel glas oppervlak. De kamers zijn licht en ruim opgezet. Een inbouwkast is aanwezig. Vanuit de slaapkamer betreden we de badkamer. Deze badkamer heeft een binnen en een buiten douche. 

 

Na deze rondleiding door de villa wilt u zich misschien verfrissen? In dat geval is een duik in het zwembad een goede optie. Dit zwembad is centraal gelegen in de tuin tussen de beide bungalows.

 

De villa heeft ruime opbergruimtes beschikbaar. Meubels zijn bij de prijs inbegrepen dus de villa is ready to go in.

 

De villa bevindt zich in Kedewatan, een dorp op ongeveer 10 minuten rijden van het centrum van Ubud. In de direct omgeving bevinden zich enkele kleinere supermarkten en op loopafstand vindt u verschillende restaurants met Nasi Ayam, een gerecht wat populaire is in deze omgeving.  De villa is gelegen in een brede goed onderhouden straat.

 

Bent u nog niet helemaal overtuigd na het lezen van deze tekst? Bekijk dan de video om een eerlijk beeld te krijgen van de villa. Is het uiteindelijk uw droom om in een moderne nette villa in de buurt van Ubud te wonen? Dan is deze villa zeker het overwegen waard.Ubud onroerend goed te koop
Ubud villa te koop
Locatie Kedewatan
Eigendoms titel Leasehold
Eind datum lease 23/12/2039
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 500 m2
Woon oppervlak 160 m2
Bouwjaar 2011
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Opslagruimte Ja
Laundry Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
TV/Sat Ja
Parkeerplaats Ja, carport
Toegangsweg Publieke weg            
Water Eigen bron
Electriciteit 5.500 Watt
IMB Bouwvergunning BeschikbaarInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.