Tabanan - Verwaarloosde woning met prachtig uitzicht te koop

Bali huis te koop

Belayu huis te koop

Prijs : 189.500 EUR


Bali onroerend goed te koop

Wie durft het aan om dit huis weer in topconditie te krijgen? Wie is handig genoeg en heeft ideeën om van dit object weer een droomwoning te maken? Aan de omgeving en uitzichten zal het niet liggen, die zijn fantastisch.

 

Dit huis bestaat uit 3 verschillende gebouwen: 2 woongedeeltes en een toren. Aan elk gebouw moet het nodige gedaan worden.

 

Laten we beginnen bij het eerste gebouw, een woonhuis gelegen aan de straatkant. Dit gebouw bestaat uit een zeer grote keuken. Er is hier genoeg ruimte om een eettafel te plaatsen, maar waarschijnlijk zult u uw maaltijden onder het overdekte terras nuttigen. Ook bevinden zich in dit gebouw 2 slaapkamers, elk met hun eigen badkamer. De belangrijkste plek waar u waarschijnlijk veel tijd zult doorbrengen, is het grote overdekte terras. 

Bali villa te koop

Wat moet er aan dit gebouw gedaan worden? Het dak. Dit is iets wat zeker de nodige aandacht zal moeten krijgen. Daarnaast zijn de badkamers gedateerd. De keuken is eenvoudig, maar op zich hoeft dit geen beletsel te zijn. Bent u liefhebber van een mooie westerse keuken met allerlei inbouwapparatuur, dan moet er wel flink wat werk verricht worden.

 

Het volgende gebouw is gelegen op de rand van het land. Van hieruit heeft u een prachtig uitzicht over de vallei voor de woning. Dit gebouw heeft eveneens een overdekt, echter kleiner, terras. Verder bestaat dit gebouw uit een zeer grote woonkamer, annex slaapkamer. Deze ruimte heeft de afmeting van een grote suite. Achterin de woning is een deur die naar de gedeeltelijk open badkamer leidt. Het probleem met dit gebouw is serieuzer. Een gedeelte van de fundering is verzakt. Hier zal zeker naar gekeken moeten worden. 

Voor deze woning ligt een bordes. Ook hier is sprake van verzakking, dus zou dit aangepakt moeten worden.

Bali huis te koop

Als laatste staat er een toren in de tuin, eveneens aan de rand van het land. Er bevinden zich een paar verdiepingen in deze toren. Het vloeroppervlak per verdieping is niet groot, waarschijnlijk 3 x 3 meter. Het geheel moet grondig aangepakt worden. Daarnaast moet iedereen zijn eigen fantasie gebruiken voor het gebruik van deze toren. 

We geven u alvast een paar suggesties. 

Een schrijver kan hier zijn bureau plaatsen en zijn inspiratie opdoen, omgeven door zijn eigen privébibliotheek. 

Een schilder kan dit als atelier gebruiken. Plaats grotere ramen in de toren en laat de omgeving op u inwerken. 

Een sportief ingesteld persoon zou er verschillende sporttoestellen kunnen opstellen en dit als zijn privé-gym kunnen gebruiken. 

Tenslotte kan een ondernemend persoon hier misschien een extra slaapplaats maken en dit verhuren aan gasten. 

We horen echter ook graag van u waar deze toren voor gebruikt kan worden.

Bali onroerend goed te koop

Tussen gebouw 1 en 2 ligt een zwembad. Daarnaast is er een carport waar 2 auto's overdekt geparkeerd kunnen worden. Overigens is er nog meer parkeergelegenheid aanwezig. De woning heeft de beschikking over een grote tuin. 

 

Het land loopt af tot aan een klein riviertje dat beneden langs de woning stroomt. En zoals gemeld heeft deze woning een prachtig uitzicht. Aan de straatkant is de woning gelegen aan rijstvelden. Aan de andere kant ligt een vallei met veel bomen, een rivier en bij helder weer heeft u uitzicht op de bergen. Kortom, een uitzicht waarvoor bijvoorbeeld in Ubud veel geld voor betaald wordt. Deze woning is echter gelegen in Belayu, Tabanan. 

 

Vanuit de woning rijdt u in ongeveer 45 minuten naar zowel Ubud als Canggu. Eigenlijk is de woning redelijk centraal gelegen. In de directe omgeving zijn verschillende, voornamelijk lokale, restaurants en supermarkten te vinden.

 

We hopen niet dat we te negatief zijn in deze beschrijving. Ja, de woning heeft zeker aandacht nodig en is een tijd verwaarloosd. Maar iemand met ideeën kan hier zeker een prettige woning van maken. Daarnaast maken de 2 gescheiden gebouwen het mogelijk om een gedeelte zelf te bewonen en het andere gedeelte te verhuren. Kortom, dit object heeft zeker potentie. We zoeken nu een koper die dit ook zo ziet.


Locatie Marga / Tabanan       
Eigendoms titel Freehold
Land oppervlak 1530 m2
Woon oppervlak 250 m2
Bouwjaar 1999
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Verdiepingen 1
Gemeubileerd Semi
Air-Conditioners 4
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 7 x 4 meter
Omgeving Rijstvelden / jungle
Internet Ja
Opslagruimte Ja
Laundry Ja
Parkeerplaats Ja, carport
Terras Ja
Tuin Ja
Toegangsweg Openbare weg
Bouwvergunning Aanwezig
Electriciteit 10.500 Watt
Water PDAM
Bali real estate for sale
Bali property for sale


Indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.