Kerobokan, aantrekkelijke geprijsde nieuwe villas


Bali villa te koop

kerobokan villa te koop

prijs : 120.000 USD


Bali onroerend goed te koop

Architectonisch gezien is dit complex een mix van mediterrane en Balinese stijl, die momenteel het populairst is op het eiland. De villa's worden volledig gemeubileerd verkocht. Optioneel kan een kleine slaapkamer omgebouwd worden tot kantoor. Dit complex bestaat uit meer dan 30 villas, bestaande uit 2 en 3 slaapkamer villas. In deze listing behandelen we de 2 slaapkamer villas.

 

Elke 2 slaapkamer villa bestaat uit 2 gedeeltes. 

Allereerst heeft elke villa de beschikking over een eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats is groot genoeg voor 1 auto of een paar motoren.

 

Direct naast de parkeerplaats bevindt zich het eerste gedeelte van de villa. Dit kleine gebouw bestaat uit een hoofd slaapkamer. Deze slaapkamer heeft de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer inclusief een ligbad. 

Open de schuifdeuren en u heeft direct toegang tot het terras en het zwembad. 

Bali onroerend goed te koop

Loopt u door, dan betreedt u het woongedeelte. Dit woongedeelte is niet groot maar doordat het dak hoog doorloopt en de voorkant van de villa vrijwel geheel uit glas bestaat, voelt het geheel toch ruimtelijk aan. Dit woongedeelte wordt opgesplitst in een zithoek en de keuken.

 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de 2e slaapkamer. Ook deze slaapkamer heeft de beschikking over een eigen en-suite badkamer.

Bali villa te koop

Indien gewenst kan deze slaapkamer omgebouwd worden tot een kantoorruimte, ideaal voor bijvoorbeeld een digital nomad die hier in Bali wilt werken.

 

De villas worden volledige gemeubilieerd verkocht. Airconditioning is aanwezig in de woning.

 

De villas worden gebouwd in een prive complex in Kerobokan. Verschillende internationale scholen zijn bereikbaar binnen 15 minuten rijden. Het strand kan eveneens in ongeveer 15 minuten rijden worden bereikt en het zelfde geldt voor Seminyak. In de direct omgeving van de villas zijn verschillende restaurants en winkels te vinden. 

 

De villas worden verkocht met een lease van 20 jaar. Er is een optie aanwezig om de lease met 5 jaar te verlengen. Deze verlenging kost USD 11.000.

 

Er zijn al verschillende villas klaar voor bewoning. Het gehele project moet in september 2024 klaar zijn. Bali property for sale
Locatie Kerobokan        
Eigendoms titel Leasehold
Lease termijn 20 Jaar
Optie tot verlenging 5 Jaar extra
Land oppervlak 100 m2
Woon oppervlak 75 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bouwjaar 2024
Gemeubileerd Ja
Verdiepingen 1
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Terras Ja
Internet Ja
Cable TV / Sat Ja
Parkeerplaats Ja


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


FOTO'S VAN EEN VOLTOOIDE VILLA


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.