Umalas 3 slaapkamer villa te koop


Umalas villa te koop

umalas villa te koop

prijs : 9.000.000.000 IDR


Umalas onroerend goed te koop

Deze villa komt uit een periode dat een villa nog bedoeld wat voor bewoning en niet enkel als een investeringsobject werd gezien. De huidige eigenaar heeft dan ook vele jaren met veel plezier in deze ruime villa gewoond, maar nu is het tijd voor wat anders. Dus nu aan u de mogelijkheid om een solide grote villa te kopen.

 

De villa bestaat uit 2 verdiepingen. 

Op de begane grond vinden we een zeer grote ruime woonkamer met openslaande deuren die toegang tegen tot het overdekte terras. Dit terras is feitelijk een verlengstuk van de woonkamer. De eigenaar heeft hier zijn eettafel geplaatst. Op deze manier kunt u in elk seizoen uw maaltijden buiten nuttigen. 

Aangezien het deze villa niet aan ruimte ontbreekt spreekt het voor zich dat er ook een ruim opgezette keuken beschikbaar is. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een pantry.

 

Eveneens op de begane grond vindt u de eerste slaapkamer. Een slaapkamer met eigen badkamer en toegang tot het terras.

Umalas villa te koop

Gaan we naar boven, dan vinden we hier nog 2 slaapkamers. Deze slaapkamers delen een badkamer. In de badkamer heeft u de beschikking over een groot ligbad.

Als aanvulling is er nog een aparte kamer gemaakt die op dit moment dienst doet als kantoorruimte. Mocht u echter een extra slaapkamer nodig hebben, dan is het mogelijk om hier een bed in te plaatsen. De keuze is natuurlijk aan u om deze ruimte op een andere manier in te vullen. Denk daarbij aan een spa/massage kamer, een kleine prive gym, een prive bibliotheek of wellicht uw eigen atelier. 

 

In de tuin bevindt zich het zwembad. Ook een kenmerk van het tijdperk dat deze villa gebouwd is, is de ruime tuin. Dit is nog een tuin waar kinderen vrij in rond kunnen rennen. 

De villa heeft de beschikking over parkeerruimte voor maximaal 2 autos en een paar motoren.

 

Deze villa is gelegen in Umalas. De hoofdstraat is slechts op enkele meter verwijderd van de villa. Ondanks dat er veel verkeer door de straat gaat heeft u geen last van de geluiden van dit verkeer. Een huis voor deze villa blokkeerd waarschijnlijk de meeste straatgeluiden.

 

De villa heeft de beschikking over een hak pakai titel. Deze vorm van freehold maakt het mogelijk dat een buitenlanders deze villa kunnen kopen. Echter, met deze titel is het niet toegestaan om vakantieverhuur aan te bieden in de villa. 

Voor degene die liever freehold heeft, is er de mogelijkheid om de hak pakai titel terug te zetten naar freehold. Daar zijn echter wel kosten aan verbonden. Hoeveel kunnen we niet direct zeggen, een notaris zal daar een prijsopgave voor kunnen geven.


Umalas villa te koop
Umalas onroerend goed te koop
Locatie Umalas
Eigendoms titel    Hak pakai (2045)
Land oppervlak 471 m2
Woon oppervlak 210 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bouwjaar 2011
Gemeubileerd Ja
Verdiepingen 2
Air-Conditioners Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 4 x 10 meter
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Internet Ja
Cable TV / Sat Ja
Kantoorruimte Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.