Gezellige 3-slaapkamer familiewoning te koop in West Sanur


Sanur villa te koop

sanur villa te koop

prijs : 250.000 AUD


Sanur villa te koop

Deze ruime woning is perfect geschikt voor een gezin. De nabijheid van (internationale) scholen maakt deze aantrekkelijk geprijsde woning extra interessant voor gezinnen met kinderen. Of wellicht voor een gepensioneerd koppel die graag hun kinderen en kleinkinderen op bezoek willen krijgen. De 3 slaapkamers zouden dit mogelijk kunnen maken.

 

De woning heeft traditionele elementen, met veel houten accenten en bakstenen muren in het woongedeelte. Het hoge plafond accentueert het ruimtelijke gevoel. De ramen in verschillende kamers zijn voorzien van gekleurd glas voor extra licht. Als u liever gewoon glas wilt, kan dit eenvoudig worden aangepast.

De woonkamer is zeer ruim opgezet en heeft verschillende secties. Er is een normale zithoek bij de openslaande deuren. Open deze deuren en frisse lucht zal dit zitgedeelte verkoelen. Achter de zithoek bevindt zich de eettafel, en tussen de twee slaapkamers is er een met hout afgewerkte keuken met een bar-gedeelte met barkrukken.

Sanur onroerend goed te koop
Sanur villa te koop

In een aparte nis in de woonkamer bevindt zich een extra ruimte die momenteel dienstdoet als een tv- of entertainmentruimte.

Deze hoek van de villa kan echter een andere functie krijgen. U zou hier bijvoorbeeld een glazen wand kunnen plaatsen om een afgescheiden klein kantoortje te creëren. Airconditioning is al in dit gedeelte aanwezig. Of u kunt er uw eigen kleine atelier van maken, of het wordt een extra speelruimte voor de kinderen, denk aan een aparte gameroom.

 

De villa heeft 3 ruime slaapkamers. Twee van hen bevinden zich aan de achterkant van de villa, elk met een eigen en-suite badkamer. Ook de kleinste slaapkamer heeft een eigen badkamer, die via de woonkamer kan worden benaderd, handig voor gasten.

 

Tot slot beschikt het woongedeelte over een ruime opbergruimte waar bijvoorbeeld de wasmachine kan worden geplaatst.

Sanur onroerend goed te koop

In de tuin vindt u een zwembad met daarnaast een gazebo, een heerlijke plek voor de kinderen om te ontspannen na een lange schooldag.

De villa heeft een eigen parkeerplaats, groot genoeg voor een auto.

 

De woning is gelegen in een rustige straat aan de westkant van Sanur. Vanuit de villa bent u in ongeveer 10 minuten rijden bij de dichtstbijzijnde stranden van Sanur. De steeds aantrekkelijker wordende Jalan Batur Sari is binnen 5 minuten lopen bereikbaar, waar steeds meer eetgelegenheden verschijnen. De populaire Pande Supermarkt is ook bereikbaar binnen 10 tot 15 minuten lopen. Scholen zijn te vinden in zowel Sanur als in omliggende plaatsen zoals Renon en Denpasar.

Klik hier voor een overzicht van alle scholen in de buurt.

 

De villa wordt aangeboden voor een aantrekkelijke prijs, inclusief meubels. Als u op zoek bent naar een gezellige familiewoning in Sanur, moet u zeker een bezoek brengen aan deze villa.


Locatie Sanur
Eigendoms titel Leasehold  
Eind datum lease 01/01/2047                 
Bouwjaar 2017
Land oppervlak 200 m2
Woon oppervlak 150 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 7 x 2.5 meter
Gazebo Ja
Air-conditioners Ja, 5x
Terras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
Sat TV Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Water Eigen bron
Electriciteit 7.700 Watt
Sanur villa te koop


indicatie Locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.