Prachtige 2 Slaapkamer Villa in Sanur te Koop


Sanur villa te koop

sanur villa te koop

prijs : 3.000.000.000 IDR


Sanur villa te koop

Deze moderne 2 slaapkamer villa in Sanur combineert eigentijds design met traditionele stijlelementen, en het resultaat is zeer goed geslaagd. De villa straalt een verfrissende koelte uit met zijn helderwitte exterieur, maar het warme karakter wordt weerspiegeld in de prachtige houten vloeren, de warme kleuren op de muren en de kunstig versierde deuren. Dit harmonieuze samenspel van stijlen creëert een uitnodigende en warme sfeer die je omarmt zodra je binnenstapt.

 

De villa is in een L-vorm gebouwd. De buitenkant is verfraaid met elegante bogen die een vleugje mediterrane charme toevoegen. De 2 ruime slaapkamers, zijn elk voorzien van een eigen badkamer. Achter het bed bevindt zich een muur van rustieke bakstenen, wat een opvallend contrast vormt met de overigens moderne inrichting.

 

Binnenin de villa straalt de warmte van de houten vloeren uit, terwijl de ruime woonkamer is verdeeld in een aparte woon- en keukenruimte. 

Sanur villa te koop

De keuken is ook voorzien van een bakstenen accentmuur, wat opnieuw zorgt voor een mooi contrast. De open keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur en nodigt uit tot culinaire avonturen. 

 

Geniet van maaltijden in de buitenlucht op het overdekte terras, zelfs tijdens tropische regenbuien. Het zwembad nodigt uit tot verfrissende duiken en ontspanning in de zon. Ondanks de relatief bescheiden grondoppervlakte is de villa slim ontworpen, zodat deze ruim en uitnodigend aanvoelt. Er is ruimte voor een tuin naast het zwembad.

 

De villa biedt ook het gemak van een eigen parkeerplaats, groot genoeg voor zowel een auto als een motorfiets. Gelegen in een brede doodlopende straat, wordt de rust van de buurt zelden verstoord door verkeer, waardoor het een vredige oase is.

 

De locatie aan de westkant van Sanur biedt het beste van beide werelden. Op loopafstand vind je diverse gezellige eetgelegenheden en winkels. Het strand is slechts een korte motorrit van ongeveer 10 minuten verwijderd. Deze villa belichaamt de perfecte balans tussen modern comfort en traditionele charme, en het is een unieke kans om te genieten van het beste dat Sanur te bieden heeft.


Locatie Sanur
Eigendoms titel    Leasehold  
Eind datum lease 22/10/2042
Optie tot verlenging 19 extra jaar             
Bouwjaar 2018
Land oppervlak 150 m2
Woon oppervlak 130 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 5  x 2 meter
Air-conditioners Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
Sat TV Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Electriciteit 7.700 Watt
Water PDAM

indicative kosten

Electriciteit 800.000 IDR Per maand
Water 150.000 IDR  Per maand
Internet 650.000 IDR Per maand
Vuilnis ophaal 150.000 IDR Per maand
Banjar/gemeente 100.000 IDR Per maand
Personeel 1.800.000 IDR Per maand
Sanur villa te koop
Sanur villa te koop


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.