Sanur nieuwe 3 slaapkamer villa te koop in de Kesari omgeving


Sanur villa te koop

sanur villa te koop

prijs : SOLD


Sanur villa te koop

Deze villa is opgeleverd in mei 2023. Deze moderne 3 slaapkamer villa is gelegen in de populaire Kesari omgeving, een gebied op loopafstand van de hoofdstraat in Sanur en de stranden. Een villa voor permanente bewoning of wellicht om te verhuren.

 

De villa is in een L-vorm gebouwd. 

Laten we bij het begin beginnen. De villa heeft de beschikking over een parkeerplaats die groot genoeg is voor een auto en motor. De parkeerplaats wordt afgesloten door een elektrisch hek.

 

U kunt de villa ook binnenkomen via de mooi gedecoreerde Balinese poort. 

Eenmaal in de tuin lopen we allereerst langs te 2 kleine slaapkamers. Elke slaapkamer heeft de beschikking over zijn eigen en-suite badkamer. Een van de slaapkamers kan enkel via het terras benaderd worden, de andere slaapkamer heeft directe toegang tot de woonkamer.

 

Sanur villa te koop

Deze woonkamer is ruim opgezet. Een schuifpui aan 1 kant en verschillende ramen aan de andere kant. Er kan genoeg licht de woonkamer instromen. Daarnaast kunnen ook de ramen open waardoor er een natuurlijke verfrissende circulatie in de woonkamer ontstaat.

Aan de achterkant van de woonruimte bevindt zich de moderne met hout afgewerkte keuken. Een klein kookeiland is aanwezig.

Er is een deur die naar een extra bergruimte leidt inclusief toilet. Het zou mogelijk zijn hier een wasmachine neer te zetten of deze ruimte gedeeltelijk als pantry te gebruiken.

 

Vanuit de woonkamer kunnen we de hoofdslaapkamer in gaan. Deze ruime slaapkamer heeft ook schuifdeuren die direct toegang geven tot het terras.

Er is een kleine inbouwkast aanwezig en natuurlijk heeft u ook in deze kamer de beschikking over uw eigen en-suite badkamer.

 

In de tuin bevindt zich het zwembad. Er is nog plek over in de tuin om hier een gazebo te plaatsen.

Ook is er nog ruimte direct naast de hoofdslaapkamer. Het zou mogelijk zijn hier een plek voor uw personeel te maken of een extra opslagruimte te creeeren. U zou daar dan bijvoorbeeld uw persoonlijk spullen in op kunnen bergen wanneer u niet in Bali bent en u uw villa wilt verhuren.

Overigens heeft deze villa nog geen verhuurlicentie. Die zult u zelf moeten aanvragen.

 

De villa is gelegen in een rustig doodlopend straatje. In deze straat staan een paar andere villas en enkele locale woonhuizen inclusief een klein guesthouse. 

U loopt vanuit de villa binnen 10 minuten naar de hoofdstraat in Sanur waar u alle winkels en restaurants kunt vinden. Loopt u nog een extra 5 minuten en u staat op het strand. 

De internationale school in Sanur is ongeveer 10 minuten verwijderd van de locatie. 


Locatie indicatie

in verband met privacy geven we niet de exacte locaties van de objecten die we aanbieden

Indication location

Locatie Sanur      
Eigendoms titel Leasehold (2052)
Optie tot verlening 10 extra jaren
Land oppervlak 340m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gastentoilet Ja
Bouwjaar 2023
Gemeubileerd Semi
Air-Conditioners Ja
Electriciteit 7.700 Watt
Zwembad Ja
Internet Ja
Verdiepingen 1
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Bouwvergunning Aanwezig
Water  Eigen bron + PDAM          
Sanur onroerend goed te koopInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.