Te koop: 2-slaapkamer appartement in Candidasa


Candidasa appartement te koop

candidasa appartement te koop

Prijs: 185.000 AUD


Candidasa appartement te koop

Ontdek dit prachtige 2-slaapkamer appartement dat we te koop aanbieden in een luxueus resort in Candidasa. Het appartement is royaal en beslaat in totaal 160 vierkante meter, inclusief een ruim balkon met uitzicht op het resort. Met slechts 1 minuut lopen bent u al op het strand. En als eigenaar van dit appartement heeft u volledige toegang tot alle voorzieningen die het resort te bieden heeft. En geloof me, dat is behoorlijk wat, maar daar vertellen we zo meer over.

 

Het appartement bevindt zich in een gebouw met twee verdiepingen en dit specifieke appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Een trap brengt u naar uw eigen ingang.

 

Zodra u binnenkomt, staat u meteen in de ruime woonkamer. Hier treft u een comfortabele zithoek, een grote eettafel en een praktisch keukenblok aan. Wat meteen opvalt, is het hoge plafond. Dit zorgt niet alleen voor een gevoel van ruimte, maar zorgt er ook voor dat de 

Candidasa appartement te koop

warmte opstijgt. 

Open de deuren naar het terras en de verfrissende zeewind stroomt uw woongedeelte binnen. Het terras loopt over de volledige breedte van het appartement en biedt voldoende ruimte voor een gezellige eettafel met stoelen. Vanaf hier kunt u genieten van het uitzicht op de weelderige tuinen die deel uitmaken van het resort.

 

Vanuit de woonkamer loopt u door naar de gang, waar aan uw linkerzijde de eerste slaapkamer ligt. Deze slaapkamer is voorzien van voldoende kastruimte, dus opbergruimte is geen probleem. Tegenover deze slaapkamer bevindt zich de badkamer, die tevens dienstdoet als gastentoilet.

 

Aan het einde van de gang vindt u de hoofdslaapkamer. Deze kamer is toegankelijk via prachtig bewerkte deuren en is ruim genoeg om een groot bed, kasten en eventueel een zithoek te  herbergen. 

Candidasa appartement te koop
Candidasa appartement te koop

Ook hier trekt het hoge plafond de aandacht en benadrukt het de ruimtelijkheid. De hoofdslaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer die deels open is.

 

Zoals eerder vermeld, maakt dit appartement deel uit van een resort. In het resort vindt u een receptie/lobby, verschillende gazebo's om te ontspannen, een spa en een souvenirs winkel. Het grote zwembad is een blikvanger en is omgeven door een terras met vele ligstoelen. Voor een gezellige cocktail met uitzicht op zee kunt u plaatsnemen in de zithoek tijdens het happy hour. Als de avond valt en uw eetlust opkomt, biedt het restaurant een gevarieerd aanbod heerlijke maaltijden. Kortom, in dit resort ontbreekt het u aan niets.

 

Als eigenaar heeft u de mogelijkheid om permanent in het appartement te wonen. Dit zal geen enkel probleem zijn gezien de ruime afmetingen van het appartement die vergelijkbaar zijn met die van een gemiddelde 2-slaapkamer villa. U kunt er ook voor kiezen om uw appartement tijdelijk te gebruiken. Verblijf enkele maanden in uw unit en verhuur deze de rest van het jaar. Een andere optie is om het appartement permanent te verhuren.

 

Indien u een auto bezit, zijn er enkele parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein waar u uw auto kunt parkeren. Als eigenaar wordt u verwacht jaarlijks ongeveer USD 1.800 bij te dragen. Dit bedrag dekt de onderhoudskosten van de tuinen en het zwembad, evenals de verzekering van het appartement.

 

Als u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van het appartement, laat het ons dan ruim van tevoren weten. Aangezien het appartement regelmatig wordt verhuurd, streeft het management ernaar de gasten tijdens hun verblijf in het resort zo min mogelijk te storen.


Candidasa appartement te koop
Locatie Candidasa
Eigendoms titel   Leasehold 
Eind datum lease 01/09/2113         
Woon oppervlak 160 sqm
Verdiepingen 1
Bouwjaar 2013
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Air conditioning Ja
Gemeubileerd Ja
Balkon Ja
Internet Ja
Parkeerplaats JaInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.