Padangbai , aantrekkelijke familie woning te koop


Te koop, villa in Oost Bali

te koop, padangbai villa

Prijs: 6.900.000.000 IDR


Te koop, Padangbai villa

Op zoek naar een ruime en solide familiewoning in Padangbai? Dan is dit huis echt iets voor u! Gelegen nabij de stranden biedt dit huis u de mogelijkheid om off-grid te leven. Met zonnepanelen, een eigen waterbron en een permacultuurtuin is dit huis duurzaam en milieuvriendelijk.

 

De locatie is rustig en natuurlijk, ideaal voor kinderen om veilig op te groeien. Gelegen in Oost-Bali, vlakbij het dorp Padang Bai, bevindt het huis zich op slechts 100 meter van een zwart zandstrand en op 800 meter van een prachtig wit zandstrand. 

 

Het grootste deel van het voedsel dat hier geproduceerd wordt komt van het voorterrein. Open de prachtige houten Balinese sculptuur poort en ontdek honderden eetbare plantensoorten, van peperkorrels tot vanille, citrusvruchten, mango's, kokosnoten, ananassen, acerola-kersen, avocado's, cacaobonen, bananen, papaja's, jujubes, cassave, yam en taro. Dit wordt aangevuld met een kruiden- en groentetuin die het hele jaar door voedsel produceert, met behulp van een geautomatiseerd irrigatiesysteem.

Te koop, villa in Oost Bali

De tuin leidt naar een buiten eetgedeelte met teakhouten meubels en een bale dichtbij het 7x4 meter zwembad, compleet met een zwem- tegen-stroompomp, fonteinen en een waterglijbaan. Tussen het zwembad en het hoofdgebouw accentueert een 80m² bangkirai houten terras de prachtige details van de traditionele Balinese architectuur.

 

Het hoofdgebouw bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet. Allemaal leiden ze naar de 100m² keuken/eetkamer/woonkamer compleet met 2 grote AC's die via Wi-Fi worden bediend en 3 plafondventilatoren. Deze ruimte is voorzien van wit marmeren tegels en op maat gemaakt teakhouten meubilair.

 

Op de bovenverdieping biedt een appartement met een aparte ingang een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een balkon met schaduw van bifaciale zonnepanelen die uitkijken op het zwembad en de tuin. Kortom, een prachtige en unieke kans om te wonen in een duurzame en idyllische omgeving in Padangbai!

Te koop, villa in Oost Bali
Te koop, onroerend goed in Oost Bali

Geniet van uw eigen privé-oase in deze prachtige villa! Achter het pand vindt u een gastenverblijf met een slaapkamer, een buitenbadkamer, een apart toilet en een eigen balkon met fruitbomen in potten met uitzicht op het naburige bos. Hier vindt u ook de technische ruimtes voor stroomopwekking en waterfiltratie.

 

Met 16.000 W aan zonnepanelen en 30 kWh aan lithiumbatterijen heeft u minimale elektriciteitsrekeningen (minder dan 1 miljoen IDR per maand). Een volledig huisomvattend omgekeerd osmosesysteem samen met een onder de kraan filtersysteem zorgt voor overvloedige kwaliteitsdrinkwater uit zowel de put als de 18.000-liter regenwateropslagtanks.

 

De dichtstbijzijnde internationale school bevindt zich in Kesiman/Sanur, op slechts 45 minuten rijden. De huidige eigenaren hebben hun eigen chauffeur die de kinderen naar school brengt. Lokale scholen zijn ook op korte afstand van de villa te vinden.

Te koop, villa in Padangbai

De villa wordt aangeboden met een hak pakai eigendomstitel. De huidige termijn loopt af in 2037, maar kan worden verlengd met nog eens 45 jaar. Om deze lease-termijn te verlengen, dient u slechts administratiekosten te betalen. Het is ook mogelijk om de hak pakai eigendomstitel om te zetten naar een hak milik/freehold titel.

 

Wacht niet langer en laat uw droom van het bezitten van een luxe privévilla op Bali uitkomen!


Indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Padangbai villa for sale

Te koop, onroerend goed in Padangbai
Locatie Padangbai
Eigendoms title Hak Pakai (2037)
Optie tot verlenging 45 extra jaar
Land oppervlak 1.000 sqm
Woon oppervlak 350 sqm
Bouwjaar 2007
Slaapkamers 5
Badkamers 4
Air conditioning Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 7 x 4 meter
Tuin Ja
Gazebo Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Internet Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Personeels ruimte Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Water Eigen bron
Electriciteit 2 x 6.600 Watt
Toegangsweg Publieke wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.