Verken de Luxe van Moderne Villa's te Koop in Pantai Lima


Pererenan villa te koop

pantai lima villa te koop

Prijs : 570.000 USD


Canggu onroerend goed te koop

Dompel jezelf onder in een hedendaagse en comfortabele leefomgeving met deze nieuwe villa's te koop in het betoverende Pantai Lima.

Elk van deze woningen biedt vier ruime slaapkamers, elk voorzien van een eigen badkamer.

De villa's zijn meesterlijk ontworpen om een harmonieuze combinatie van comfort en privacy te bieden, zowel voor jou als voor je gasten.

 

De slaapkamers zijn doordacht ingericht met vloer-tot-plafond inbouwkasten, zodat je voldoende ruimte hebt om je kleding en accessoires netjes en geordend op te bergen. Alles is binnen handbereik, waardoor gemak en elegantie samenkomen in je dagelijkse routine.

Canggu real estate for sale

Deze villa's gaan verder dan de norm, met niet één, maar twee 

hoofdslaapkamers in elke villa.  De benedenverdieping heeft een hoofdslaapkamer met een werkruimte, perfect voor wie thuis werkt. De hoofdslaapkamer op de bovenste verdieping is een oase van ontspanning met een privé dakterras en een jacuzzi. Hier geniet je van adembenemende uitzichten op de omgeving en magische zonsondergangen.

 

Buiten vind je een verfrissend zwembad en een loungegedeelte, ideaal om te ontspannen en van het buitenleven te genieten.

Deze villa's bieden niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook aantrekkelijke verhuurmogelijkheden. Met dagelijkse verhuur kun je aantrekkelijke inkomsten genereren. Het beheer van de villa's wordt met zorg uitgevoerd, zodat eigenaren zich geen zorgen hoeven te maken over de details. Het onderhoud wordt professioneel afgehandeld, zodat de woningen hun aantrekkingskracht en waarde behouden.

 

Gelegen in het charmante Pererenan, Bali, bevindt deze residentie zich op korte loopafstand van het strand. De omgeving biedt tal van activiteiten, van diverse sportmogelijkheden tot spannend surfen. Deze villa's vormen een solide investeringskans dankzij de groeiende toeristische sector in het gebied. Bovendien is dit een ideale plek voor digitale nomaden, met verschillende kantoorruimtes en co-workingplekken in de buurt. Hier vind je de balans tussen ontspanning, werk en het genieten van alles wat deze levendige gemeenschap te bieden heeft.

 

Voor USD 20.000 extra kunnen de eigenaren 5 jaar lease extra toevoegen.


Pererenan villa te koop
Pererenan villa te koop
Pererenan villa te koop


Canggu villa te koop
Locatie Pantai Lima
Eigendoms titel   Leasehold
Eind datum lease 2049
Land oppervlak 260 m2
Woon oppervlak 286 m2
Bouwjaar 2024
Verdiepingen 3
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Gasten toilet Ja
Air-conditioner Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Jacuzzi Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Internet Ja
Parkeerplaats Jabegin van de bouw augustus 2023

September 2023

januari 2024


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.