Ungasan off-plan 1 slaapkamer villa te koop


Ungasan villa te koop

ungasan villas te koop

Prijs : 113.000 EUR


Ungasan villa te koop

Zeer aantrekkelijke 1 slaapkamer villas te koop in Ungasan/Balangan. Villas die aangeboden worden met een zeer aantrekkelijke prijs, lager dan alle andere vergelijkbare 1 slaapkamer nieuwbouw villas in de zelfde omgeving. Voor dit geld krijgt u een gezellige kleine woning met alles wat uw leven hier in de tropen aangenaam maakt. Opslaande deuren, een terras en zwembad. Dit alles met een leuk modern ontwerp, afgewerkt met vele houtelementen.

 

Elke villa heeft de beschikking over een kleine parkeerplaats waar een paar motors geparkeerd kunnen worden.

Openen we de deur naar de villa, dan betreden u een kleine patio. Bij binnenkomst in de villa staat u meteen in het woongedeelte. Dit woongedeelte bestaat uit een zit gedeelte, de eettafel en langs de muur, een ruime keuken. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de badkamer. In de badkamer vindt u de douche en toilet.

Ungasan onroerend goed te koop

Aan de voorkant van de villa bevindt zich de knusse slaapkamer. Eyecatcher in de slaapkamer is het ligbad. Openslaande deuren zorgen ervoor dat een frisse wind uw kamer kan verfrissen. Is dat niet genoeg, dan kunt u altijd nog overschakelen op de AC.

Alles kamers hebben een schuin aflopend dak wat geheel speels maakt, en afwijkend van de standaard ruimtes in moderne villas.

Vanuit de woonkamer geven de glazen schuifdeuren toegang tot het terras en het zwembad. Het zwembad wordt vormgegeven in een fantasie model. Tropische klanten moeten het zwembad omringen waardoor het geheel een klein tropisch paradijs wordt. 2 Ligstoelen kunnen naast het zwembad geplaatst worden.

 

De villas worden gebouwd in Ungasan/Balangan. Op zeer korte afstand vindt u al een grote keuze aan verschillende restaurants; van Spaans, Italiaans tot Koreaans. Keuze genoeg.

Ungasan onroerend goed te koop

Gaat u liever naar een beach club, dan zijn er verschillende bereikbaar in ongeveer 10 minuten rijden met de motor. 

 

In total worden er 6 villa gebouwd. Per februari 2024 zijn er al 3 units verkocht. Met deze aantrekkelijke verkoopprijs zullen de overige 3 villas ook snel verkocht zijn. 

Volgens de project ontwikkelaar kunnen deze villas verhuurd worden voor prijzen die tussen de EUR 100 en EUR 160 per nacht liggen. Met een te verwachten bezittingsgraag van rond de 80-90% zouden deze villas in ongeveer 3 a 4 jaar terugverdiend kunnen worden. 

Maar wellicht zoekt u een aangenaam knusse vakantie woning, gelegen in een centrale locatie in zuid Bali. Dan is deze villa zeker te overwegen.


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy redenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location

Ungasan villa te koop
Locatie Ungasan
Eigendoms titel   Leasehold (06/07/2054)
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 120 m2
Woon oppervlak 68 m2
Bouwjaar 2024
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Zwembad Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.