Balangan: 3-slaapkamer off-plan villa's te koop


Balangan villa te koop

balangan villa te koop

prijzen beginnen bij : 810.000 USD (freehold)

prijzen beginnen bij : 849.000 USD (leasehold)


Bukit onroerend goed te koop

Op slechts 5 minuten lopen van het strand bieden wij deze luxueuze off-plan villa's 3 slaapkamers aan, gelegen in een klein luxe project. Naast het strand liggen de villa's op slechts enkele minuten rijden van de New Kuta Golf Bali en diverse strandclubs. Kortom, een uitstekende locatie om uw investering in de villa binnen enkele jaren terug te verdienen.

 

Elke villa bestaat uit in totaal drie verdiepingen.

 

Beginnend op de begane grond vindt u hier de woonruimte met een open keuken, eetruimte en lounge. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een gastentoilet. Elke villa beschikt over een heerlijk terras met een zwembad.

 

Het beklimmen van de trap brengt u naar de eerste verdieping, waar twee slaapkamers op u wachten, elk voorzien van een eigen badkamer. De voorste slaapkamer heeft ook een ruim balkon.

 

De derde verdieping herbergt de hoofdslaapkamer, compleet met een eigen badkamer. Een toegevoegde extra van deze verdieping is de aanwezigheid van een kantoorruimte. Hier heeft u ook uw eigen balkon met betoverend uitzicht op de oceaan. Opmerkelijk is dat dit balkon is uitgerust met een eigen jacuzzi, wat een serene ruimte biedt om te ontspannen en van de zonsondergang te genieten.

Balangan onroerend goed te koop
Bukit onroerend goed te koop

De projectontwikkelaar geeft vijf redenen waarom deze villa's een solide investering kunnen zijn:

  1. Het project wordt ontwikkeld door een toonaangevend villa-managementbedrijf, wat zorgt voor hoogwaardige constructie uitgevoerd door een ervaren team. Ze hanteren een individuele marketingstrategie voor onroerend goed, streven naar maximale winstgevendheid, bieden volledige beheerdiensten en ondersteunen de villa-eigenaar.
  2. De mogelijkheid om de villa freehold te kopen, biedt extra voordelen, zoals hoge liquiditeit (dankzij de mogelijkheid om het eigendom aan lokale bewoners te verkopen) en een verhoogde winstgevendheid door de jaarlijkse waardetoename van de villa.
  3. De uniciteit van dit project ligt in het prachtige uitzicht op de oceaan en de gunstige ligging op loopafstand van het strand.
  4. De stabiele bezettingsgraad van het pand wordt bevestigd door realistische statistische gegevens. Momenteel beheert het managementbedrijf al 3 villa's in hetzelfde gebied.
  5. De winst kan verder worden verhoogd door aanvullende diensten aan te bieden. Het is belangrijk op te merken dat dit deel van de winstgevendheid niet is opgenomen in de voorspelde cijfers, wat betekent dat de winstgevendheid van uw villa mogelijk nog hoger kan zijn.

Als u op zoek bent naar een investering waarbij u verder geen betrokkenheid heeft dan het ontvangen van uw huurinkomsten, kunnen deze villa's een goede keuze voor u zijn. Op verzoek sturen wij u graag een gedetailleerder financieel overzicht, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het verwachte rendement op investering voor deze villa's.


Balangan onroerend goed te koop

Balangan villa te koop
Locatie Balangan
Eigendoms titel  Leasehold (2053) 
  of Freehold
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 250 m2
Woon oppervlak 278 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gastentoilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2025
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Jacuzzi Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Verdiepingen 3
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive
Management Beschikbaar


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.