Balangan 1- en 2-slaapkamer off-plan villa's te koop


Balangan villa te koop

balangan villa te koop

prijzen beginnen bij :

Freehold

1 slaapkamer : USD 274.000

2 slaapkamer : USD 378.000

leasehold

1 slaapkamer : USD 287.000

2 slaapkamer : USD 396.000Bukit onroerend goed te koop

Op slechts 5 minuten loopafstand van het strand bieden wij deze luxe 1- en 2-slaapkamer off-plan villa's aan, gelegen in een klein luxe project. Naast het strand vindt u binnen enkele minuten rijden van de villas, het New Kuta Golf Bali en diverse beachclubs. Kortom, een uitstekende locatie om uw investering in de villa binnen enkele jaren terug te verdienen.

 

Wat zowel de 1- als de 2-slaapkamervilla's gemeen hebben, is dat ze uit 2 verdiepingen bestaan. Beide hebben op de begane grond een woonkamer met keuken en eettafel, evenals een gastentoilet. Elke villa beschikt ook over een eigen terras met zwembad.

 

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers met en-suite badkamers. Elke villa heeft bovendien een balkon aan zowel de voor- als achterzijde. De villa's worden volledig gemeubileerd opgeleverd, inclusief bedlinnen en servies. De oplevering van de villa's staat gepland voor januari 2025. Zodra u de sleutels van uw villa ontvangt, kunt u deze direct betrekken of beginnen met de verhuur van uw unit.

Balangan onroerend goed te koop
Bukit onroerend goed te koop

De projectontwikkelaar geeft vijf redenen waarom deze villa's een solide investering kunnen zijn:

  1. Het project wordt ontwikkeld door een vooraanstaand villa-managementbedrijf, wat staat voor hoogwaardige constructive, uitgevoerd door een ervaren team.  Ze hanteren een individuele marketingstrategie voor het vastgoed, streven naar maximale rendabiliteit, bieden volledige managementdiensten en ondersteunen de eigenaar van de villa.
  2. De mogelijkheid om de villa als freehold te kopen biedt extra voordelen, zoals hoge liquiditeit (dankzij de mogelijkheid om het eigendom aan lokale bewoners te verkopen) en extra winstgevendheid door de jaarlijkse waardestijging van de villa.
  3. Het unieke aan dit project is het prachtige uitzicht op de oceaan en de gunstige ligging op loopafstand van het strand.
  4. De stabiele bezetting van het onroerend goed wordt bevestigd door realistische statistische gegevens. Momenteel beheert het managementbedrijf al 3 villa's in hetzelfde gebied.
  5. De winst kan verder worden verhoogd door het aanbieden van aanvullende diensten. Belangrijk om te weten is dat dit deel van de winstgevendheid niet is opgenomen in de voorspelde cijfers, wat betekent dat de winstgevendheid van uw villa mogelijk nog hoger kan uitvallen.

Bent u op zoek naar een investering waarbij u geen verdere betrokkenheid heeft dan het ontvangen van uw verhuurinkomsten? Dan zouden deze villa's een goede keuze voor u kunnen zijn. Op aanvraag kunnen we u een gedetailleerder financieel overzicht toesturen, zodat u een goed beeld krijgt van het te verwachten rendement van deze villas.


Balangan villa te koop

Balangan onroerend goed te koop
Locatie Balangan
Eigendoms titel   Leasehold (2053) 
  of Freehold
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak 100 m2
Woon oppervlak 95 m2
Slaapkamers 1 & 2
Badkamers 1 & 2
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2025
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Verdiepingen 2
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive
Management Ja


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.