2-Slaapkamer Off-Plan Villa Te Koop in Bingin


Bingin villa te koop

bingin villa te koop

Prijs : 260.000 USD


Bingin onroerend goed te koop

In Bingin kunnen we u deze hypermoderne 2-slaapkamer villa aanbieden, een ruime woning bestaande uit 2 verdiepingen, gelegen in een van de meest populaire gebieden hier op Bali.

 

De villa biedt parkeergelegenheid voor 2 motoren. Bij binnenkomst treft u een kleine vijver aan, waarin u vissen kunt laten rondzwemmen.

U betreedt de villa en bevindt zich meteen in de ruime woon- en eetkamer.

Grote glazen ramen en schuifdeuren vergroten het ruimtelijke gevoel. In een hoek van de woonkamer bevindt zich de ingebouwde keuken, compleet met een kookeiland en enkele stoelen, zodat u uw gasten kunt vermaken met uw culinaire kunsten. Deze woonruimte beschikt over een royale zithoek.

De glazen schuifdeuren bieden toegang tot het terras en de tuin.

 

In de tuin vindt u een zwembad met daarnaast een apart zitgedeelte dat uit twee niveaus bestaat. Grenzend aan het zitgedeelte bevindt zich een buitendouche. Een extra opslagruimte maakt de begane grond compleet.

Bingin onroerend goed te koop

Als we naar boven gaan, komen we op een kleine overloop waar u eventueel een extra zithoek kunt inrichten. De twee deuren geven toegang tot de slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer en verschillende inbouwkasten om al uw kleding op te bergen. De slaapkamers hebben glazen koepels, waardoor u vanuit uw bed naar de sterrenhemel kunt kijken.

 

De villa wordt gebouwd met hoogwaardige duurzame materialen en zal naar verwachting gereed zijn in het derde kwartaal van 2024.

 

De villa wordt gebouwd in Bingin, momenteel een van de meest gewilde bestemmingen in Bali. In de directe omgeving van de villa vindt u diverse restaurants en kleinschalige eetgelegenheden. Het strand is op korte afstand bereikbaar, en de beste surfstranden liggen op slechts 5 tot 10 minuten rijden van de villa. Vanwege de populariteit van deze locatie zal het niet moeilijk zijn om de villa te verhuren, mocht dat uw intentie zijn. Natuurlijk kunt u de villa ook gebruiken voor permanente bewoning.


Bingin onroerend goed te koop
Bouwtekening
Bingin villa te koop
Indicatieve ROI


Bingin villa te koop
Locatie Bingin 
Eigendoms titel   Leasehold (2048)      
Land oppervlak 150 m2
Woon oppervlak 150 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2024
Gemeubilieerd Ja
Zwembad Ja
Whirlpool Ja
Terras Ja
Verdiepingen 2
Opslag ruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangs weg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.