Off plan 1 slaapkamer villas te koop in Bingin


Bingin villa te koop

bingin villas te koop

Prijs : 225.000 EUR & 235.000 EUR


Bingin onroerend goed te koop

Nieuwe off-plan 1-Slaapkamer Villa's te Koop in Bingin: Een Ideale Balans van Modern Comfort en Ontspanning

 

Verken de charme van deze off-plan 1-slaapkamer villa's, nu beschikbaar voor verkoop in de betoverende omgeving van Bingin.

 

Deze villa's worden gerealiseerd in een klein complex van 8 woningen. Elke villa belichaamt een harmonieuze mix van hedendaags wonen: eenvoud gecombineerd met verfijning. Een perfecte plek voor jongeren die graag hun dagen doorbrengen op de golven van Zuid-Bali's surfparadijs, genieten van uitstekende eetgelegenheden, ontspannen in cafés en bars en hun werk als digitale nomaden verrichten.

Hier vloeien werk en plezier moeiteloos samen, perfect voor de jonge eigenaar die hier in Bali een ontspannen levensstijl wenst.

Bingin onroerend goed te koop

Elke villa strekt zich uit over 3 verdiepingen. De begane grond herbergt de knusse woonruimte inclusief een verzonken zithoek. De verkoopprijs omvat tevens een moderne, volledig uitgeruste keuken en een ruimte voor een eettafel.

 

Bij het betreden van de eerste verdieping treft u de ruime slaapkamer aan. Overvloedig daglicht stroomt binnen via een groot raam, waardoor de kamer een lichte en ruime uitstraling krijgt. De slaapkamer beschikt over een eigen en-suite badkamer, een toevluchtsoord van gemak en luxe.

 

En dat is nog niet alles - via de trap bereikt u de bovenste verdieping, waar een riant dakterras van 19m² op u wacht. Hier kunt u genieten van een zonsondergang terwijl u nip aan een goed glas wijn of cocktails, een serene ervaring.

Bingin villa te koop

Elke villa biedt een eigen privézwembad, waarin u verfrissende duiken kunt nemen en tot rust kunt komen. Parkeergelegenheid voor motoren is aanwezig.

 

Deze villa's bevinden zich reeds in de bouwfase en zijn te vinden in het trendy Bingin. Deze nieuwe hotspot is een begeerde bestemming vanwege de gunstige ligging nabij surfoorden, diverse eetgelegenheden, levendige bars en gezellige cafés. Ook de diverse strandclubs op korte afstand van de villa's zijn niet te vergeten. Kortom, hier kunt u in deze locatie genieten van al het goede dat Bali te bieden heeft.

 

De oplevering van de villa's staat gepland voor maart 2024. Kies nu voor uw eigen eenheid voordat het te laat is. Een uitgelezen kans om te genieten van het Bali-leven op zijn best.


unit prijzen

Bingin villa te koop

Bingin real estate for sale
Villa complex
Bingin property for sale
Villa type A
Bingin real estate for sale
Villa type B


indicatie van de locatie

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.