Ungasan zeer ruime villa met uitzicht op de oceaan


Bali villa te koop

ungasan villa te koop

Prijs : 7.800.000.000 idr


Ungasan villa te koop

Bent u op zoek naar een grote ruime villa met veel slaapkamers, dan kan dit de villa zijn waar u naar op zoek bent. Deze villa is gelegen in een beveiligd complex in Ungasan en heeft de beschikking over 6 slaapkamers. Mocht u kamers willen verhuren, dan zou dit kunnen. 

 

Oorspronkelijk waren dit 2 villas. Echter heeft de huidige eigenaar beide villas bij elkaar gevoegd waardoor een immens grote villa is ontstaan.

 

Laten we beginnen bij de begane grond. Daar vinden we de ruime woonkamer met open keuken en eetkamer. Eveneens op deze begane grond kunt u 2 hoofd slaapkamers vinden. Beide slaapkamers hebben de beschikking over hun eigen en-suite badkamer. 

Een speciale ruimte voor het personeel kan eveneens op de begane grond gevonden worden.

In de tuin ligt een groot zwembad met een pooldek. Het zou mogelijk zijn om een gazebo in de tuin te plaatsen.

Ungasan onroerend goed te koop

Gaan we via de buitentrap naar de eerste verdieping, dan vinden we hier allereerst een extra terras vanwaar u uitzicht heeft over de direct omgeving inclusief de oceaan.

Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer. De kamers hebben toegang tot een balkon waardoor u vanuit deze kamers van zowel de zonsopkomst als de zonsondergang kunt genieten.

Centraal tussen de slaapkamer vindt u een extra woonkamer met eveneens een panorama uitzicht. 

Het is mogelijk deze woonkamer via de straatkant te benaderen. Dat maakt het dan ook mogelijk om de kamers op deze verdieping te verhuren. Gebruik de begane grond voor uzelf en verhuur de eerste verdieping. Er is nog een andere trap vanaf de straatkant die eveneens op de eerste verdieping uitkomt.

Tenslotte vindt u op deze verdieping een extra kamer. Deze kamer kan als kantoor, spa/massage, workshop of entertainment kamer gebruikt worden. Eventueel kan deze ruimte als extra slaapkamer functioneren, echter is er in dit geval geen en-suite badkamer beschikbaar.

Ungasan villa te koop
Ungasan onroerend goed te koop

De villa heeft de beschikking over een parkeerruimte voor 4 autos.

 

De villa is gelegen in een rustige privaat complex. Er is 24 uur bewaking beschikbaar via de one-gate entrance. Bij de ingang is een receptie aanwezig inclusief een coffee shop, restaurant en spa.

De villas in dit complex zijn gelegen aan een 7 meter brede prive weg.

Ungasan villa te koop

De maandelijkse kosten voor deze villa bedragen IDR 5.000.000. Dit bedrag wordt gebruikt om de publieke ruimtes te onderhouden, inclusief het schoonhouden van de villa.

Voor corona werd deze villa verhuurd voor IDR 10.000.000 per nacht. De huidige prijzen voor de verhuur van de gehele villa liggen nu rond de IDR 6.000.000 per nacht. Echter, met de groeiende vraag naar accommodatie in Bali zal de prijs waarschijnlijk weer naar het oude niveau klimmen.

 

De villa is gelegen in Ungasan. Vanuit de villa rijdt u binnen 10 minuten naar het Garuda Wisnu Kencana culturele park. Melasti Beach kan eveneens binnen 10 minuten bereikt worden. De luchthaven en Kuta zijn ongeveer een half uurtje rijden van de villa verwijderd.

 

De villa wordt aangeboden met een freehold (hak milik) eingendoms titel als ook een lease van 60 jaar. De 60 jarige lease start op het moment dat u bij de notaris ondertekent.

 

De eigenaar is gemotiveerd om te verkopen. Vergelijkbare villas in het complex kosten zo rond de IDR 4.000.000.000. Echter, dit is een dubbele villa dus zou de verkoopprijs dus 2 keer zo hoog moeten zijn. Echter, met een prijs van IDR 6.600.000.000 denken we dat u een goede deal kunt maken.


Locatie Ungasan
Eigendoms title Freehold / Leasehold
Lease termijn 60 jaar
Bouwjaar 2018
Land oppervlak 405 m2
Woon oppervlak 436 m2
Slaapkamers 6
Badkamers 6
Zwembad Ja
Gemeubileerd Ja
Balkon Ja
Terras Ja
Dakterras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 2
Air-conditioner Ja
Parkeerplaats Ja, voor 4 autos
Personeelsruimte Ja
Opslagruimte Ja
Toegangsweg Prive weg
IMB Ja
Bewaking Ja
Management Ja
Receptie Ja
Ungasan villa te koop


INDICATIE VAN DE LOCATIE

in verband met privacy geven we niet de exacte locaties van de objecten die we aanbieden

Indication location


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.