Penestanan traditionele Gladek woning te koop


Penestanan woning te koop

penestanan woning te koop

Prijs : 170.000 USD


Penestanan onroerend goed te koop

In Penestanan kunnen we deze gezellige traditionele villa aanbieden. Een villa die over 2 slaapkamers beschikt en omgeven wordt door een mooie tropische tuin. Een oase van rust gelegen op een korte afstand van het centrum van Ubud.

 

Deze houten villa is een traditionele Gladak woning. Oorsponkelijk komt een Gladak woning uit midden Java. Dit type gebouw werd als opslagplaats gebruikt voor rijst en granen. 

Deze villa is gebouwd van gerecycled oud hout van een antieke Gladak woning. Het resultaat is een gezellige woning die bestaat uit 2 verdiepingen.

Op de begane grond vinden we bij binnenkomst aan de linkerkant een plek waar u kunt relaxen met een goed boek.

Penestanan villa te koop

Daar tegenover bevindt zich de ruime keuken.

De volgende ruimte is de open woonkamer. Mocht u werkelijk geen open woonkamer willen hebben, dan zou het mogelijk zijn om de kamer af te sluiten met een glazen pui. Echter, u zult de charme en het karakter van deze woning wel gedeeltelijk wegnemen.

 

Vanuit de woonkamer kunt u naar de hoofd slaapkamer. Een grote slaapkamer met AC. Daarnaast heeft u de beschikking over een gedeeltelijk open badkamer met onder andere een ligbad.

 

De eerste verdieping heeft zijn eigen opgang waardoor het mogelijk zou zijn om deze verdieping te verhuren. Op de overloop is een klein terras en kitchenette. Op deze verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer met eveneens een eigen badkamer. 

Penestanan onroerend goed te koop

In de tuin, voor de woonkamer bevindt zich het zwembad. Goed, dit is geen zwembad van olympische afmetingen maar het is een  klein bad, gebouwd in een L-vorm. Een fijne plek om af te koelen na een warme dag.

De woning heeft daarnaast nog de beschikking over een gasten toilet en een extra opslag ruimte.

De villa is dan misschien traditioneel maar het heeft wel de beschikking over westerse gemakken zoals AC in de slaapkamers, een groot aantal stopcontacten, regengoten die het water af voeren, etc.

 

Belangrijk. Om bij de woning te komen kunt u enkel gebruik maken van een voetpad. Het is niet mogelijk om de woning met een auto of motor te bereiken. Dit is wel iets om rekening mee te houden voor degene die misschien niet goed ter been zijn. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat u geen geluid heeft van autos en motoren. Rust is gegarandeerd. U zult enkel het gescharrel van kippen horen, het gekabbel van het riviertje dat langs de woning loopt. Iemand die rust zoekt, misschien yoga wil doen of wellicht wilt mediteren, zal dit zeker in deze woning kunnen doen.

Booschappen kunt u doen bij de Bintang supermarkt welke op ongeveer 5 minuten lopen gelegen is. Vanuit de woning loopt u binnen een paar minuten naar het Yellow Flower Café of naar de Intuitive Flow Yoga. Kortom, verschillende faciliteiten zijn beschikbaar op korte loopafstand. 

Het centrum van Ubud kunt u in ongeveer een klein half uurtje lopen bereiken.

 

Kortom, zoekt u een romantische gezellige traditionele woning, heeft u geen behoefte aan een motor of auto, zoekt u rust en wilt u een zijn met de natuur, dan is deze woning een perfecte keuze.

 

LET OP : DEZE WONING KAN ENKEL TE VOET BEREIKT WORDEN. HET IS NIET MOGELIJK DE WONING MET EEN MOTOR OF AUTO TE BEREIKEN.


Penestanan woning te koop
Locatie Penestanan
Eigendoms titel Leasehold (2043)
Optie tot verlenging Eerste keus
Land oppervlak +/-300 m2
Woon oppervlak +/- 120 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Tuin Ja
Terras Ja
Opslagruimte Ja
Laundry Ja
Verdiepingen 2
Internet Ja
Air-conditioner Ja
TV/Sat Ja
Toegangsweg Openbare weg
Water PDAMInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.