Tabanan berg resort te koop


Tabanan resort te koop

tabanan resort te koop

Prijs : 9.800.000.000 IDR


Tabanan onroerend goed te koop

Gelegen op ongeveer 400 meter hoogte, kunnen we dit zeer goed onderhouden eco resort aanbieden. Een resort bestaande uit 5 mooie ruime bungalows met elk een fantastisch uitzicht over de omgeving. Zoekt u een lopende business in een serene rustige omgeving met prachtige vergezichten, dan is dit zeker een uitgelezen kans om dit resort te kopen.

 

Het resort bestaat uit 5 bungalows. Elke bungalow heeft de beschikking over een ruim overdekt terras. Zit hier, relax en laat de omgeving op u inwerken. 

De bungalows zijn grotendeels gemaakt van hout wat een warme en comfortable indruk achterlaat. 

Natuurlijk heeft ook elke bungalow de beschikking over zijn eigen ruime badkamer. 

Alle materialen komen uit de directe omgeving van het resort, dit om een zo ecologische voetafdruk achter te laten. Toch hebben alle bungalows de beschikking over een AC, wat in de ogen van veel mensen niet ecologisch is. Echter heeft dit een praktische reden. Het resort is gelegen in een vochtig klimaat en de AC’s zorgen ervoor dat de bungalows niet te klam worden en dat er geen schimmel ontstaat.

2 van de 5 bungalows hebben daarnaast een extra terras onder het balkon. Het zou mogelijk zijn om deze ruimte af te sluiten en hier een extra slaapkamer van te maken.

Wat ook alle villa gemeen hebben is dat ze omgeven worden door een tropische tuin. De dichte beplanting garandeert de privacy voor elke bungalow.

Tabanan onroerend goed te koop
Tabanan resort te koop

Binnen het resort zijn er verschillende andere gebouwen te vinden zoals bijvoorbeeld het mooie houten restaurant bij de ingang. Dit restaurant heeft een ruime keuken waar het personeel heerlijke maaltijden kan bereiden. De filosofie van de huidige eigenaren is, dat er weinig of geen eet gelegenheden zijn in de directe nabijheid.  Daardoor moeten de gasten van het verblijf kunnen rekenen op een goede keuken die smakelijke maaltijden kan bereiden.

De ingredienten komen van de locale markt en het personeel weet goed hoe deze ingredienten te verwerken. Het menu is groot en het personeel weet prima raad met de beschikbare producten om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten.

 

Natuurlijk is er een zwembad met pooldeck aanwezig. Vanuit de infinity pool kunt u de indrukken van de omgeving in u opnemen. 

Wilt u op een andere manier ontspannen? Dan is er een apart gebouw waar 2 massage tafels staan. De rustgevende omgeving, inclusief het geluid van een waterval en rivier, zal zeker een kalmerend effect op u hebben.

Houdt u van yoga? Dan is daar ook gelegenheid voor. Een ander gebouw geeft ruimte voor 10 a 15 mensen die hier tegelijkertijd yoga willen practizeren. Het is dus mogelijk voor toekomstige eigenaren van dit resort yoga retreats aan te bieden.

Tabanan onroerend goed te koop
Tabanan resort te koop

Zijn uw gasten avontuurlijk ingesteld en willen ze niet in een zwembad zwemmen? Dan is er de mogelijkheid om een duik te nemen onder de waterval die op korte afstand van het resort te vinden is. Loop de 143 treden naar beneden en loop nog een 200 meter van het resort vandaan en u vindt hier een waterval. Het is mogelijk om onder deze waterval te staan en te zwemmen.

Ook is het mogelijk om in de directe omgeving verschillende trails te lopen door de traditionele prachtige omgeving.

Kortom, dit resort is uitermate geschikt voor degene die van zijn rust wilt genieten maar ook de actieve vakantie ganger kan hier aan zijn trekken komen. 

 

Het resort is gelegen op ongeveer 2 uur rijden van de luchthaven. Zo gauw u de drukte en omgeving van Denpasar achter u laat, kunt u genieten van de mooie rit naar het resort. Ook uw toekomstige klanten zullen dit zeker kunnen waarderen. Zeker het laatste stuk bergopwaarts zal een ieder kunnen bevallen. De uitzichten over de bergen en rijstvelden is echt spectaculair.

En wat de uitzichten vanuit het resort betreft? Bekijkt u de vele fotos in deze listing en u kunt zien dat deze uitzichten fantastisch zijn; bergen, rijstvelden, jungle en zelfs de oceaan. Wat wenst u nog meer? 

 

Het resort wordt aangeboden met een lange lease die in 2061 eindigt. Alles is inbegrepen in de verkoop. Personeel weet precies hoe ze de gasten moeten verwennen. Daarnaast hoeft een toekomstige eigenaar niet permanent aanwezig te zijn in het resort. De huidige eigenaren laten momenteel ook alles over aan het personeel en de vele positievie aanbevelingen in het gastenboek  betreffen vaak het personeel. 

Mocht u echter hier permanent willen wonen, dan kunt u overwegen om 1 van de bungalows te behouden als uw eigen onderkomen.


Tabanan real estate for sale
Tabanan onroerend goed te koop
Tabanan resort te koop
Locatie Tabanan 
Eigendoms titel Leasehold (2061)
Bouwjaar 2016
Land oppervlak 7.800 sqm 
Woon oppervlak 410 sqm
Slaapkamers 5
Badkamers 5
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 10 x 4 meter
Gazebo Ja
Terras Ja
Balkon Ja
Tuin Ja
Internet Ja
Verdiepingen 1
Laundry Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Prive weg
Bouwvergunning (IMB) Aanwezig
Opslagruimte Ja
Air-conditioners Ja
Uitzicht Rijstvelden, bergen
  jungle, oceaan
Beveiliging Ja
Electriciteit 7.500 Watt
Water PDAM
Restaurant Aanwezig
Yoga Shala AanwezigInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.