Sanur off-plan villa's met 3 slaapkamers te koop


Sanur villa te koop

sanur villa te koop

prijs : 2.500.000.000 IDR


Sanur villa te koop

Bent u op zoek naar een betaalbare nieuwe woning in Sanur? Dan kunnen we u nu deze villa's met 3 slaapkamers aanbieden. In totaal worden er 4 identieke villa's gebouwd, gelegen in de buurt van de populaire Batur Sari-straat in West Bali. Deze villa's zullen naar verwachting in april 2024 worden opgeleverd.

 

Elke villa beschikt over een ruime parkeerplaats, groot genoeg voor een auto en enkele motoren. Bij het betreden van de villa vindt u aan de linkerkant het woongedeelte. Dit bestaat uit een ruime woonkamer met een glazen schuifpui. Open deze deur en laat de frisse lucht uw villa verkoelen. In een hoek, gedeeltelijk onder de trap, bevindt zich de open keuken, met daarachter een extra opslagruimte.

 

Alle slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Vanuit de woonkamer vindt u een slaapkamer aan de voorkant van de villa, naast de parkeerplaats. Deze slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer, gedeeltelijk open. De overige 2 slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van de woning. De hoofdslaapkamer heeft naast zijn eigen badkamer ook schuifdeuren die direct toegang geven tot het terras en het zwembad.

Sanur villa te koop

De villa's hebben allemaal een eigen vide. Plaats hier een paar stoelen en u kunt deze ruimte gebruiken als ontspanningsruimte. Een andere mogelijkheid is om hier een bureau te plaatsen en de ruimte als uw werkkamer te benutten. Heeft u kinderen, dan is dit een prima plek voor een gameroom. Als extraatje hebben alle villa's een groot dakterras, een perfecte plek om van een zonsondergang te genieten.

 

Zoals vermeld, heeft elke villa een eigen zwembad met daaromheen een terras waar een paar ligstoelen geplaatst kunnen worden.

 

De villa's worden gebouwd in West Sanur. Vanuit de villa loopt u in ongeveer 10 tot 15 minuten naar de Batur Sari-straat. Neem de motor en u rijdt in ongeveer 5 minuten naar de stranden in Sanur. In een vergelijkbare tijd kunt u met uw motor bij de Grandlucky-supermarkt zijn. De Batur Sari is de laatste paar jaar steeds populairder geworden. Vele restaurants zijn hier de laatste jaren geopend, waardoor deze straat aan populariteit heeft gewonnen.

 

De villa's hebben een aantrekkelijke prijs. Gezien de goede locatie verwachten we niet dat het lang zal duren voordat elke villa een koper heeft gevonden. Mocht u dus op zoek zijn naar een villa in Sanur, wacht dan niet te lang en maak gebruik van dit aanbod.


Locatie Sanur
Eigendoms titel    Leasehold  
Eind datum lease 2046
Optie tot verlenging 20 jaar extra           
Bouwjaar 2024
Land oppervlak 235 m2
Woon oppervlak 153 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Gemeubileerd Semi 
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 6 x 3 meter
Air-conditioners Ja, 3x
Terras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 2
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare weg
Electriciteit 7.700 Watt
Water Eigen bron
Sanur villa te koop
Sanur villa te koop


INDICATIE VAN DE LOCATIE

In verband met privacy rdenen mogen we niet de exacte locatie van de villa tonen

Indication location


bouw in november 2023


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.