Sanur villa te koop op loopafstand van het strand


Villa te koop in Sanur

sanur villa te koop

prijs : 4.000.000.000 IDR


Sanur villa te koop

Deze moderne minimalistische villa met 3 slaapkamers is gelegen op een strategische locatie nabij markten, het strand, restaurants en lokale warungs. Echter, deze villa heeft wat renovaties nodig. Niets ernstigs, maar de nieuwe eigenaar zal wat aandacht aan de villa moeten besteden.

 

De villa beschikt over 3 ruime slaapkamers met elegante badkamers. Deze prachtige villa is gebouwd volgens Australische normen met Westers comfort. Het pand biedt royale woonruimte op één niveau, volledig voorzien van airconditioning en een afgesloten woonruimte. De villa wordt gemeubileerd verkocht. Het geheel is smaakvol ingericht en van een goede kwaliteit.

 

Dit is een goede mogelijkheid om de perfecte vakantiewoning of investeringsmogelijkheid met een goed rendement op uw investering te kopen, gelegen in een uitstekende locatie in Sanur. De villa wordt aangeboden met een lease verdrag.

Villa te koop in Sanur

De villa ligt op 5 minuten loopafstand van het strand en 5 minuten van McDonald Sanur. De populaire Shindu nachtmarkt bevindt zich op korte afstand van de villa. Het is 35 minuten rijden naar de internationale luchthaven.

 

De belangrijkste renovaties die moeten worden uitgevoerd zijn wat schilderwerk aan de binnen- en buitenkant van de villa. Ook moet de tuin opnieuw worden aangelegd. Dit zijn de belangrijkste problemen bij deze villa.

Badkamers en keuken zijn wat gedateerd maar nog wel functioneel. Het is aan u of dit wilt aanpassen. 

 

Zijn de renovaties eenmaal uitgevoerd,  dan heeft u een zeer mooie ruime villa, gelegen in een van de meest gewilde gebieden in Sanur. Deze villa heeft een huurvergunning, dus verhuren behoort tot de mogelijkheden.


Locatie Sanur
Eigendoms titel           Leasehold (2048)        
Land oppervlak 400 sqm
Woon oppervlak 200 sqm
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Gasten toilet Ja
Gemeubileerd Ja
Zwembad Ja
Gazebo Ja
Air-conditioners Ja
Terras Ja
Tuin Ja
Verdiepingen 1
Internet Ja
Sat TV Ja
Opslagruimte Ja
Parkeerplaats Ja, garage
Toegangsweg Openbare weg
Electriciteit 7.700 Watt
Water Eigen bron
Verhuur licentie Pondok Wisata
Villa te koop in Sanur
Villa te koop in Sanur


INDICATIE VAN DE LOCATIE

in verband met privacy geven we niet de exacte locaties van de objecten die we aanbieden

Indicatie van de locatie

nieuwe fotos van august 2022


Interested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.