Moderne off-plan 2 slaapkamer villa te koop in Bingin


Bingin villa te koop

bingin villa te koop

Prijs : 259.000 USD


Bingin onroerend goed te koop

Moderne 2 slaapkamer villa te koop in Bingin. Een strakke villa met een vleugje Mediteraans in het ontwerp. Bogen en nissen accentueren dit Mediteraanse ontwerp. De off plan villas worden naar verwachting in November 2024 opgeleverd.

 

In totaal worden er 3 villas naast elkaar gebouwd waarvan er al eentje verkocht is (per oktober 2023). 

Elke villa wordt gebouwd op een stuk grond van ongeveer 100m2. Dat lijkt klein maar door het efficient gebruik te maken van de beschikbare ruimte zult u toch een ruim opgezette villa krijgen.

 

De villas bestaan uit 2 verdiepingen. Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met een verzonken zithoek. Daarnaast een moderne keuken met keuken eiland en enkele barkrukken daaromheen. Toon uw kookkunsten aan uw gasten en zij zullen op een aangename manier vermaakt worden. 

Grote ramen en een glazen schuifpui zorgen ervoor dat er meer dan voldoende licht het woongedeelte instroomt. 

 

Gaan we naar boven, dan vinden we daar 2 ruime slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van zijn eigen badkamer die voor een klein gedeelte open zijn. Frisse lucht kan dus de badkamers in circuleren.

Bingin onroerend goed te koop

Om van een mooie Balinese zonsondergang te genieten hoeft u niet naar het strand. Sterker nog, u hoeft daar helemaal de deur niet voor uit. Loop gewoon naar boven naar uw eigen dakterras en geniet van een fantastische kleurrijke zonsondergaan. Nodig uw vrienden uit en onder het genot van een hapje en een drankje is u gezellige avond gegarandeerd.

 

In de tuin is ruimte voor een gedeeltelijk overdekt terras. Ook wordt er een open lounge bed gemaakt naast het terras. En natuurlijk mag het zwembad niet ontbreken. Een ideale plek om af te koelen na een warme dag.

 

Die villas worden gebouwd in Bingin. Op loopafstand kunt u vele verschillende eethuisjes en boutiques vinden. Gaat u liever naar het strand? Geen probleem. De populaire stranden van Bingin en Padang Padang liggen op ongeveer 1.5 kilometer van de villas gelegen. 

 

De villas worden verkocht met een lease die in 2048 afloopt. Een optie om deze lease met 15 jaar te verlengen is aanwezig. De bouw van de villas is gepland voor November 2023 en de oplevering zou in November 2024 moeten zijn.


Bingin villa te koop
Location Bingin 
Eigendoms titel    Leasehold (2048)      
Optie tot verlenging 15 extra jaar
Land oppervlak 105 m2
Woon oppervlak 156 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Gasten toilet Ja
Air-Conditioners Ja
Bouwjaar 2024
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 4 x 3 meter
Terras Ja
Verdiepingen 3
Parkeerplaats Ja
Toegangsweg Openbare wegInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.