3 Slaapkamer villa te koop in het Karma Jimbaran resort


Te koop, villa in Jimbaran

jimbaran villa te koop

Prijs: 7.500.000.000 IDR


Villa te koop in Jimbaran

Prachtige villa te koop in het Karma Jimbaran resort. Deze luxueuze villa beschikt over 3 slaapkamers en een privézwembad, gelegen op loopafstand van het strand in Jimbaran. Een unieke kans om een villa te bezitten in dit bekende strandresort.

 

De villa bestaat uit 2 gebouwen en 2 verdiepingen. Het kleinste gebouw is de woonruimte. Een ruime leefruimte met schuifdeuren die toegang geven tot het terras en het zwembad. De woonkamer bestaat uit een loungegedeelte, eetkamer en in de hoek een volledig uitgeruste keuken in westerse stijl.

 

Aangesloten op de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een eigen en-suite badkamer. Ook op de begane grond vindt u de tweede slaapkamer. Deze is vergelijkbaar met de andere slaapkamer en heeft ook een eigen badkamer.

 

Op de tweede verdieping vindt u de enorme slaapkamer.

Villa te koop in Jimbaran

Deze slaapkamer heeft de afmeting van een suite en heeft een aangrenzende kleedkamer. Uiteraard heeft deze slaapkamer ook een eigen badkamer, inclusief een ligbad. Een balkon omringt deze slaapkamer.

 

In de tuin vindt u het zwembad met aangrenzend een pool deck. Een personeelskamer is beschikbaar in deze villa, evenals een eigen parkeerplaats gelegen voor de villa.

 

Deze villa wordt privé gebruikt. De huidige eigenaren verhuren de villa niet. Een toekomstige eigenaar kan echter overwegen gebruik te maken van het management en de villa te verhuren.

Een jaarlijkse management vergoeding bedraagt USD 8.000.

 

De villa wordt verkocht inclusief meubels, behalve enkele persoonlijke bezittingen en kasten.

De villa bevindt zich in een goede staat.

De villa is gelegen in het luxe en bekende Karma Resort in Jimbaran. Vanuit de villa kunt u binnen enkele minuten naar het privéstrand lopen. In de nabije omgeving vindt u de beroemde grill visrestaurants. Winkels en andere restaurants zijn op loopafstand van het resort te vinden.

 

Het komt niet vaak voor dat een van de villa's in dit resort te koop staat. Dit is een unieke kans om een van deze villa's te kopen. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige villa te bezichtigen.


Locatie Jimbaran
Eigendoms titel Freehold
Land oppervlak 320 m2
Woon oppervlak 275 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 4
Bouwjaar 2004
Zwembad Ja
Afmeting zwembad 6 x 4 meter
Terras Ja
Tuin Ja
Internet Ja
Kabel / Sat TV Ja
Telefoon landlijn Ja
Verdiepingen 2
Balkon Ja
Laundry Ja
Opslagruimte Ja
Personeelsruimte Ja
Gemeubileerd Ja
Ingericht Ja
Air-conditioner Ja, 4x
Parkeeplaats Ja
Toegangsweg Prive weg
Electriciteit 7.000 Watt
Water PDAM + eigen bron
Bewaking Ja
Verhuur licentie Aanwezig
Jimbaran villa te koop
Jimbaran villa te koop


INDICATIE VAN DE LOCATIE

in verband met privacy geven we niet de exacte locaties van de objecten die we aanbiedenInterested in this property? ....... Send us an e-mail by using this contact form here below, we will respond within 24 hours.


Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.